3 øvelser som vil vraket du metribolone for kvinner

Slipp disse øvelsene metribolone for kvinner

Noen øvelser er iboende farlig, men hvis din holdning suger, så er det noen som vil være farlig for deg metribolone for kvinner.

Og det spiller ingen rolle om du ikke er stillesittende. Selv idrettsutøvere og engasjerte løftere kan lære på den harde metribolone for kvinner måten at deres holdning er ikke stor. Heldigvis finnes det enkle modifikasjoner du kan gjøre for å trene hardt samtidig som du beskytter metribolone for kvinner ortopedisk helse.

Her er de tre bevegelser som kan sette skuldrene og ryggen i fare. Jeg ikke lenger programmere disse for de fleste metribolone for kvinner av mine utøvere. Endringene de nå bruker faktisk gi dem en større treningseffekt mens felles stress minimeres metribolone for kvinner.

1 – Den Barbell Overhead Press metribolone for kvinner

Rett bar overhead trykke er et helvete metribolone før og etter av et diagnostisk verktøy. Det vil fortelle deg mye om din rygg stabilitet, scapulær mobilitet, skulder styrke og funksjon metribolone før og etter. Men det er sjelden en god løsning for de som sliter med å metribolone før og etter oppnå gode posisjoner.

First off, det symmetriske holdning (føttene parallelt på gulvet) har potensial til å skape ustabilitet og hyperextension metribolone før og etter på lumbar-bekken krysset. Det er denne mangelen på stammen og pilar støtte som blir det svakeste leddet i den funksjonelle metribolone før og etter kjeden. Det begrenser topp-end laster og plasserer uønsket belastning på metribolone før og etter ryggraden.

Siden kroppen er en funksjonell enhet, kan dette hyperextension bli mer merkbar når man mangler evnen metribolone bare syklus til å oppnå en nøytral, eller kanskje til og med noe forlenget, torakalkolumna stilling. En avrundet mid-back vil være tøff på metribolone bare syklus korsryggen, og også på skulderen, redusere plass i skulderen belte for konstruksjoner skal fungere riktig metribolone bare syklus.

Mellom mangelen på lumbalcolumna metribolone bare syklus stabilitet, thorax ryggraden mobilitet, og muligheten til å vise funksjonell utvalg av bevegelse og stabilitet gjennom skulderen belte, metribolone bare syklus overhead barbell presse er risikabelt.

Gjøre dette i stedet: Dynamisk Skrap-The-Rack Press methyltrienolone for salg

Du kan bli kjent med denne methyltrienolone for salg. Coach Thibaudeau går i detalj med det HER. Det reduserer alle problemene methyltrienolone for salg som kommer med tradisjonell overhead pressing, og det har blitt en stift trykke bevegelse for mine utøvere methyltrienolone for salg.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Ved hjelp av en split holdning vil redusere hyperextension av korsryggen og bekkenet. I tillegg er friksjonen mellom methyltrienolone  syklus skinnen og stativet øker stabilitet gjennom skuldrene, og det øker sentrering av skulderleddet selv. Dette stimulerer den methyltrienolone  syklus iboende stabilisatorer av Gleno-humeral felles og skulderblad gjør alt fungere bedre sammen methyltrienolone  syklus.

Til slutt, hvis du ønsker å ta denne presse til neste nivå, prøve å bruke en falsk grep. Dette vil redusere den balanse methyltrienolone  syklus vinkelen på overarmen og posisjonere skuldrene i en mer naturlig sentralisert posisjon. Igjen som betyr å unngå unødig stress på methyltrienolone  dosering disse segmentene.

Siden anterior deltoid er i stor grad består methyltrienolone  dosering av raske muskelfibre, trene denne bevegelsen eksplosivt for lav til moderat rep områder. Dette vil redusere behovet for å methyltrienolone  dosering overbelaste bevegelse.

2 – The Bent-Over Barbell Row methyltrienolone  dosering

De fleste løftere må gjøre horisontale methyltrienolone  bivirkninger drag. Disse bidrar forbedre den påvirker dagligslumping og sittende. Men bøyd-over rad er ikke det beste alternativet methyltrienolone  bivirkninger. Det finnes bedre måter å utvikle en muskuløs posterior chain.

Hva gjør det suger? Vektstang ombøyde rad kombinerer en høy mengde av nødvendig stabilitet gjennom det methyltrienolone  bivirkninger nedre hus, bekken og ryggraden og samtidig skape dynamiske spenning gjennom muskulaturen i ryggen. Så igjen er det methyltrienolone  bivirkninger ikke i seg selv suger for alle, men det kan for DEG.

Selv de mer elite løftere og idrettsutøvere som jeg evaluerer kan ikke hip hengsel ordentlig med sin egen methyltrienolone  bivirkninger kroppsvekt (de fleste i hvert fall). Så forteller dem til å prøve og opprettholde en hip hengsel isometrisk, mens kraftfullt løfte og senke en tung bar Kjøp methyltrienolone, er absurd.

Hvis du mangler evnen til å gjøre en skikkelig hip hengsel (en bue ikke en knebøy), bør dette automatisk utelukke  Kjøp methyltrienolone deg fra barbell bøyd-over rad. Det er et rødt flagg som du ikke bør få i enhver bøyd-over stillingen som også involverer dynamisk Kjøp methyltrienolone bevegelse fra de øvre ekstremiteter.

Du trenger muligheten til å opprettholde methyltrienolone resultater en nøytral ryggraden og bekkenet i hengslene. Tillegg av en anteriorly lastet bar vil skape store erstatningsmønstre methyltrienolone resultater. Og når du får i oppgave å flytte den opp og ned, vil ryggraden flytte frem og tilbake inn i fleksjon og ekstensjon, dumping bekkenet anteriort og posteriort under hver rep. Dette er dårlig methyltrienolone resultater.

Med et flertall av bevegelsen som genereres fra ledd og ikke-kontraktile strukturer, den dårlig plassert bøyd-over methyltrienolone for kvinner rad ikke bare stjal muskuløse vekt er et mål, men setter kroppen i en potensielt skadelig posisjon, spesielt når treningen methyltrienolone for kvinner utvidet rep områder og sett som involverer kumulative postural tretthet methyltrienolone for kvinner.

Gjøre dette i stedet: Bryst-støttede Nøytral Grip Row methyltrienolone for kvinner

For tilbake utvikling, bruk en kiste-støttet rad methyltrienolone for kvinner  Du får den samme følelsen og treningseffekt mens du holder ryggen nøytral. Ved å få i et støttet utsatt posisjon på en skråbenk methyltrienolone før og etter, er isometrisk hip hengsel tatt ut av ligningen. Dette forskyver vekt på musklene arbeider for å flytte lasten methyltrienolone før og etter.

Før du plop ned på benken og begynner roing, spente setemuskler, nedre ekstremiteter og kjernen for å methyltrienolone før og etter skape en stabil base. Dette bør være lett siden ryggraden og bekkenet er nøytrale. Bruk et nøytralt grep med manualer. Denne methyltrienolone før og etter hånden og skulderen posisjon er vanligvis bedre tolerert enn pronated posisjon nødvendig med vektstang methyltrienolone før og etter.

Tren denne øvelsen i en rekke rep serier og tempoer. Med ryggraden nøytral, skulderen sentrert og stabil methyltrienolone eneste syklus, gjør denne bevegelsen en back-vennlig stift på trekke dager.

3 – Barbell Upright Row methyltrienolone eneste syklus

Det er ingen trening mer beryktet methyltrienolone eneste syklus for å rote opp skuldrene enn oppreist rad. Og alle vet det, og det er derfor det er et dusin endringer i håndplassering, bar vei, og oppsett. De er alle oppfunnet for å gjøre denne øvelsen lettere på skulderen belte methyltrienolone eneste syklus. Men hvorfor leke med ild når det er tryggere alternativer som vil få deg de samme fordelene methyltrienolone eneste syklus?

Den tradisjonelle oppreist rad skaper økt anteriorly styrt felles stress til skuldrene, spesielt når skulder mobilitet metribolone for salg og thorax ryggraden posisjonering er mindre enn metribolone for salg perfekt.

Mangelen på skikkelig skuespill gjennom den øvre kvadrant kan lage mer av et internt roteres bevegelse på Gleno-humeral metribolone for salg felles, redusere arealet av strukturer for å fritt gli og gli gjennom. En ufullkommen holdning kan også holde skulderbladene fra metribolone for salg å fungere jevnt og synergi mot brystkassen.

Denne bevegelse har en tendens til å forskyve spenninger fra de mediale delts (som de fleste løftere forsøker å metribolone syklus målrette med denne) til de øvre feller. Og at nederlagene formålet fordi du kan utvikle dine øvre feller i en gazillion mer effektive og mindre farlige måter metribolone syklus.

Hvis din holdning er dysfunksjonell ikke engang metribolone syklus prøve å programmere modifiserte versjoner av  metribolone doseringoppreist rad. Kostnaden for å dra nytte forholdet er for liten, selv for idrettsutøvere og metribolone syklus løftere med stor holdning og sunne skuldre.

Gjør dette i stedet: Svakt Bent-Over Dumbbell Lateral Raise metribolone dosering

Legg vekt på styrke metribolone syklus og stabilitet gjennom bakre skulder belte. Gjør dette med en litt bøyd-over dumbbell lateral raise. Ved å bøye hoftene ca 15 grader eller så, kan metribolone syklus du endre linje av trekk samtidig treffer mer bak delt.

For å holde disse som smertefritt metribolone dosering som mulig, ta hensyn til høyden på raise når du når toppen posisjon (som bør være parallelt med bakken eller litt lavere) og plasseringen metribolone dosering av hendene hele raise.

De internt rotert øyeblikk av skuldrene er et problem med oppreist rad, så unngå at samme internt rotert posisjon metribolone dosering med lateral raise også. Litt eksternt rotere skuldrene og opprettholde denne posisjonen gjennom å få mest mulig ut av denne varianten med metribolone dosering minimal felles stress.