4 ting Naturlig Løfter kan lære fra proffene methyltrienolone eneste syklus

Bør du trene som en profesjonell kroppsbygger methyltrienolone eneste syklus?

Ja og nei. Blindt følge opplæring av topp kroppsbyggere kan ikke fungere godt for en gjennomsnittlig person trening naturlig methyltrienolone eneste syklus. Fysiologi av begge typer idrettsutøvere bare methyltrienolone eneste syklus er ikke det samme:

  • Kroppsbyggere som bruker prestasjonsfremmende methyltrienolone eneste syklus midler har et forhøyet nivå av proteinsyntesen. Ikke så med naturlige løftere. Den naturlige fyren har å utløse proteinsyntesen med sin trening, mens den forsterkede bodybuilder bruker sin trening methyltrienolone eneste syklus for det meste til å drive næring til musklene til å dra nytte av forhøyet proteinsyntesen.
  • Det høye nivået av anabole metribolone for salg hormoner som brukes av proffene kan motvirke en overdreven økning i kortisol. I det naturlige kroppsbygger vil overdreven frigivelse kortisol ikke bare dreper proteinsyntesen, men vil også utløse metribolone for salg ekspresjon av myostatin-genet, som begge vil stoppe eventuell muskelvekst.
  • Anabole steroider øker glykogen lagring metribolone for salg og dermed oppheve eller hindre glykogen uttømming. Glykogen uttømming i seg selv er veldig katabolsk og naturlige traineer er mer utsatt metribolone syklus.

På grunn av disse forskjellene, kan forbedrede metribolone syklus kroppsbyggere (spesielt hvis de har gode genetikk på toppen av alt dette) tolerere mer volum og kan svare metribolone syklus bedre til lysere «pumpe» arbeid. De kan også trene en kroppsdel ​​sjeldnere.

Men til tross for disse forskjellene, de metribolone syklus beste kroppsbyggere kommer ofte opp med viktige deler av muskelvekst puslespill, og disse elementene kan og bør brukes av naturlige metribolone dosering løftere. Her er hva du kan ta unna noen av de metribolone dosering beste Mr. Olympia vinnere:

1 – Larry Scott, opplæring Tetthet metribolone dosering

Scott var elev av den store Vince Gironda, en mann som var tiår forut for sin tid. Både Gironda og Scott var sanne tenkere metribolone bivirkninger og tinkerers, oppfinne flere varianter av øvelser for å gjøre dem mer effektive i å isolere den ønskede muskelen. Men deres metribolone bivirkninger viktigste bidrag var det vekt på opplæring tetthet – gjør hardt arbeid med svært korte hvileperioder metribolone bivirkninger.

Å ha en høy tetthet av trening metribolone bivirkninger (korte hvileperioder) samtidig løfte tungt er en av de kraftigste vekst triggere. Det er en av grunnene til at jeg liker klynger, multi-rep metribolone bivirkninger klynger (2-2-2-2-2-2 eller 3-3-3-3-3-3) og resten / pause settene. Ved første resultatene vil slippe, men du kan trene deg opp til metribolone bivirkninger å være mer robust og holde seg sterk selv med korte pauser.

Fordelene ved trening med høy tetthet Kjøp metribolone (mens du bor med rimelig tunge vekter) er for det meste i kroppssammensetning avdeling – det vil hjelpe deg å få slankere mens du legger Kjøp metribolone på muskel.

Fordelene for det kardiovaskulære systemet Kjøp metribolone er også viktig, siden god helse er faktisk hjørnesteinen i muskelvekst og fett tap. Hvis du ønsker å gjøre avlinger vokse, kan du ha de Kjøp metribolone beste gjødsel og bruke de beste jordbruksmetoder, men hvis jorda er dårlig vil du ha elendig vekst. Det er det samme med muskel. En sunnere Kjøp metribolone kropp vil fremgang raskere.

Som et eksempel, legge muskel metribolone resultater (naturligvis) uten et sunt hjerte-system for å støtte det er nesten umulig fordi den ekstra muskel utgjør en trussel mot overlevelse metribolone resultater!

2 – Sergio Oliva, Eksplosiv Løfte metribolone resultater

Før var den første virkelig sprø bodybuilder, metribolone resultater Oliva var et internasjonalt nivå OL lifter for Cuba. Hans øvre rygg og underarmer kan sikkert bekrefte det metribolone resultater.

Mye av hans fysiske grunnlaget metribolone resultater ble bygget på de olympiske heiser og tunge drag. Selv om du kanskje metribolone resultater ikke å lære den olympiske heiser til dra nytte av dem, eksplosive trekker som snatch grep høye drag, presse metribolone resultater presse og tunge OL markløft vil virkelig hjelpe en naturlig løfter metribolone for kvinner bygge en tykk rygg og skuldre.

Andre store kroppsbyggere metribolone for kvinner likte å gjøre OL-løfter fra tid til annen, Robbie Robinson og  metribolone for kvinner Mike Mentzer er to av dem.

Fordelen med eksplosive trekker er en forbedret neural effektivitet som vil føre til bedre / tidligere raske rykk metribolone før og etter muskel fiber rekruttering. Hvis du utvikle evnen til å rekruttere de hurtige fibrene tidligere i settet, betyr det at du vil tretthet / stimulere metribolone før og etter dem raskere og med færre reps. I tillegg vil du brenne mindre glykogen for å få jobben gjort. Det betyr mer glykogen for mer metribolone før og etter vekst.

På en side note, jo mer effektiv er du på å rekruttere metribolone bare syklus de hurtige fibrene, jo færre reps du kan gjøre i en gitt prosentandel av maks. Men det er ikke en dårlig ting. Tvert imot metribolone bare syklus! Det betyr ganske enkelt at ved å være flinkere til å treffe penge fiber, du gir den samme stimulering uten å forårsake så mye metribolone bare syklus tretthet (glykogen og nevrotransmitter uttømming) metribolone bare syklus.

Disse store eksplosive heiser har også methyltrienolone for salg fordelen av å øke muskel hardhet og tetthet.

3 – Arnold Schwarzenegger, Treningsfrekvens methyltrienolone for salg

Arnold var kjent for å begrave sine methyltrienolone for salg treningspartnere. Han er en av de sjeldne unntakene som besatt en ekstremt spenstig nervesystemet og en fibertype som tillot methyltrienolone for salg ham å være veldig sterk, men har utrolig set-to-set utholdenhet. Han hadde også en smertegrense uten sidestykke methyltrienolone for salg.

Arnold var en av de sjeldne folk som kunne treffe feil på 2 eller 3 sett av en øvelse, og deretter fortsette å gjøre sin femte methyltrienolone for salg sett det beste. Han kunne også tåle treningsøkter som varer timer, treffer så mange som 60 totale arbeidssett methyltrienolone  syklus.

Jeg anbefaler ikke Arnolds høyt volum methyltrienolone  syklus tilnærming, men den høyfrekvente tilnærming er gull, spesielt for den naturlige fyr eller gal. Arnold rutinemessig treffer hver muskelgruppe tre ganger i uken, som godt kan være den optimale frekvens for methyltrienolone  syklus maksimal vekst og muskel oppbevaring mens slanking ned.

Vurder fordelene methyltrienolone  syklus:

  1. En naturlig løfteren må bruke trening til å utløse proteinsyntesen. Jo flere økter du gjør (som gir nok av en methyltrienolone  dosering stimulans til å utløse prosessen) jo mer vil du vokse. Trikset er å utløse proteinsyntesen / anabolisme i en muskel så ofte som mulig, uten å gjøre for mye arbeid som fører til unødig skade (som methyltrienolone  dosering naturlige løftere ikke kan gjenopprette fra i tid), utarming av muskel glykogen (som er veldig anti -anabolic), og heving av kortisol nivåer methyltrienolone  dosering (som dreper proteinsyntese).
  2. Treffer en muskel oftere også gjør deg methyltrienolone  dosering flinkere til å rekruttere at muskel. Muskel fiber rekruttering er en motor ferdighet, og akkurat som alle andre motoriske methyltrienolone  dosering ferdigheter, er det viktigste hyppigheten av praksis og ikke kvantitet. Hvis du er flinkere til å rekruttere en muskel og dets muskelfibre methyltrienolone  dosering, vil alle dine sett blitt mye mer vekst stimulerende.

Forstå, men at for en naturlig bodybuilder methyltrienolone  bivirkninger, volum og frekvens er omvendt proporsjonale. Du bør ikke gjøre begge deler høyt volum og høy frekvens. Selv forbedret methyltrienolone  bivirkninger løftere velger en høy frekvens ville gjøre methyltrienolone  bivirkninger best å senke volumet.

Gjør enten en hel kropp tilnærming 4 dager i uken eller en øvre / nedre delt gjort 6 dager i uken. Med den mengden methyltrienolone  bivirkninger frekvens, trenger du bare én øvelse per muskelgruppe og tre totalt sett: ett sett med moderat intensitet for å bli klar, en krevende, men konservative krefter, og deretter en methyltrienolone  bivirkninger vanskelig sett.

Bruker ulike metoder eller sett methyltrienolone  bivirkninger / reps ordningen (og øvelser) på 3-4 forskjellige økter.

4 – Lee Haney, Training Stress Kjøp methyltrienolone

Lee Haney var kjent for coining uttrykket «Stimulere, ikke utslette.» Dette var et avvik fra mega-høye volum tilnærming Kjøp methyltrienolone popularisert av Arnold og kroppsbyggere av hans tid. Haney gjorde mye færre sett per muskel og ikke gå til fiasko og utover så Kjøp methyltrienolone ofte som Arnold. Han ville trene hardt, men ikke til poenget med å se ut som han skulle ha et anfall på de siste reps Kjøp methyltrienolone.

Jeg er ikke enig med hvordan Haney trent methyltrienolone resultater hver kroppsdel ​​direkte bare en gang i uken, men han var på rett spor med hvordan håndtere trening stress. Hver muskel mottatt 8 til 14 arbeidssett. Det er riktig mengde arbeid for maksimale resultater methyltrienolone resultater. Jeg anbefaler å spre det totale arbeidsbelastningen i løpet av flere ukentlige økter.

Du bør ikke treffer feil for ofte, spesielt på store sammensatte bevegelser. En representant for svikt er like krevende methyltrienolone resultater (kanskje enda mer) enn en maksimal, all-out løft, uavhengig av vekten som brukes. Jobber veldig hardt på det siste settet med en øvelse, men ikke til det punktet hvor du ikke klarer eller bryte riktig form methyltrienolone resultater.