De 7 verste Knebøy feil methyltrienolone resultater

The King of messed opp øvelser methyltrienolone resultater

Hvorvidt knebøy er «kongen av alle øvelser» kan diskuteres, men en ting er sikkert: Baksiden knebøy er den mest skrudd methyltrienolone resultater opp trening på planeten. Her er de 11 mest vanlige måtene løftere rotet det opp.

1 – Mangel på Tetthet Under Lift-Off methyltrienolone resultater

Det kalles en set-up for en grunn. Hvis methyltrienolone resultater du setter opp som dritt, får du dritt tilbake. Hvis du setter opp stramt, vel, du får tett!

En dårlig festing av set-up kan føre til ganske methyltrienolone resultater mye hver problem du kan forestille deg. Jo strammere du er fra får gå, jo bedre er det for både ytelse og din helse. Får methyltrienolone for kvinner stramme aktiverer og bygger muskelmasse, og det gjør det langt mindre sannsynlig at du vil kollapse methyltrienolone for kvinner.

Dette er en mangel på fokus problemet methyltrienolone for kvinner. Ikke ta riktig tid å komme inn i de riktige posisjonene er et vanlig problem. Å være mer til stede under oppsett og tar tid å bygge opp methyltrienolone for kvinner tetthet vil kurere mye knebøy plager.

2 – Asymmetrisk Bar Place methyltrienolone før og etter

Det er vanskelig å tro, men mange løftere plassere baren asymmetrisk på baksiden. Problemet med denne typen methyltrienolone før og etter oppsett er at jo mer baren er plassert mot venstre eller høyre for midten, jo mer vekt du skifte til den siden. Dette vil selvfølgelig føre til en side å ta mer av belastningen, og det kan også føre til rotasjon methyltrienolone før og etter.

Mangel på fokus når gripende baren methyltrienolone eneste syklus er den primære årsaken til dette. Bildet over er en overdrevet eksempel på en asymmetrisk grep på bar, før lift-off, men det skjer mye, spesielt blant nybegynnere methyltrienolone eneste syklus.

3 – Heels Kommer Off Floor methyltrienolone eneste syklus

Hvis hælene begynner metribolone for salg
å komme opp fra gulvet under en knebøy, enda litt, sette bar tilbake i stativet og lære å bli jordet! Hælene er en av de viktigste trykkpunkter, og det er viktig å overføre kraft effektivt fra bakken, gjennom metribolone for salg kroppen, og til baren.

Hæler kommer av gulvet vil føre til problemer (mangel på strukturell integritet) med ledd og muskler under belastning metribolone for salg, og du vil øke sjansene for å skade knærne og korsryggen. Videre, når hælene er opp fra bakken, har du en off-kilter tyngdepunkt metribolone for salg, og du kan ikke skal bruke setemuskler eller hamstrings, som er sentrale aktører metribolone for salg.

Dette problemet er ofte ledsaget av metribolone syklus – eller forårsaket av – knærne fremover. Typiske raske reparasjoner til dette er bruk av vektløfting sko med høye hæler eller vektskiver metribolone syklus plassert under hælene. Mens noen av disse reparasjoner kan hjelpe, de bare dekker opp det virkelige problemet metribolone syklus.

I stedet lære hva en skikkelig metribolone syklus tyngdepunkt er og holde den. En god tyngdepunkt i løpet av en knebøy tilbake for generelle formål bør være omtrent i midten av foten eller litt mot hælene.

4 – Overdrevet Knees-bevegelse fremover metribolone syklus

Det er ofte sagt at det er veldig metribolone dosering dårlig for knærne å gå utover tærne. Selv om det sikkert kan være et problem for noen mennesker, det er ikke alltid tilfelle metribolone dosering. Folk er forskjellige, og vi har hver vår egen unike benbygning og kroppstype.

Bevegelsen forover knærne i seg selv er ikke problemet. Problemet er å få til en riktig dybde og samtidig opprettholde metribolone dosering strukturell integritet (sikker posisjonering av leddene). Når anklene fortelle knærne for å slutte å bevege seg fremover, kan du egentlig bare fortsette nedover stien ved å sitte ned og tilbake. Når du tvinge knærne metribolone dosering fremover, vil du også risikere å miste engasjement fra hoftene fordi du favorisering kne bevegelse.

Også når du prøver å nå dybden med denne stilen av husokkupasjon, må du få hoftene enda dypere enn du må metribolone dosering hvis du hadde holdt leggen mer vertikal (ikke slik at knærne til å gå videre for mye) metribolone dosering.

For noen mennesker, er det nær umulig å nå riktig dybde (basert på styrkeløft regler) med en kne-termin type knebøy metribolone bivirkninger. Selv om det ikke kan være viktig for folk ikke konkurrerer, er poenget med å holde hele kroppen tight absolutt avgjørende å vurdere metribolone bivirkninger. Dette husokkupasjon stilen vil ofte løsne baksiden og gjøre det vanskeligere å stabilisere hofter og knær.

I utgangspunktet vil knærne beveger metribolone bivirkninger seg fremover gjøre knebøy mønster svakere og potensielt farlig for leddene, spesielt for knær og korsrygg.

5 – Knees Moving Innover metribolone bivirkninger

Mens det har vært mye metribolone bivirkninger debatt om de dytter knærne for langt ut, de fleste er enige om at å skyve dem for mye innover er ikke en god ting, i hvert fall hvis du ønsker metribolone bivirkninger å holde knærne sunt. Dette innover-knee ting fører til det som kalles en valgus stilling og forlater kneleddet i en sårbar posisjon, spesielt under en metribolone bivirkninger tung knebøy.

Dette er en av de mest vanlige knebøy problemer, og selv om mange punkt til svakhet i firerne som den grunn er det ikke nødvendigvis slik. Når du ser på vedlegget til firemannsrom og hvordan de fungerer, ser du at de har liten effekt på hvordan knærne bevege seg fra side til side og i rotasjon.

Mesteparten av tiden, knærne beveger seg innover har å gjøre med enten svake hofter, og / eller mangel på skikkelig teknisk forståelse av hva som skal skje i løpet av en knebøy bevegelse. Videre, når du ser kneproblemer, du nesten helt sikkert vil oppdage hofteproblemer Kjøp metribolone i tillegg.

For å bøte på dette, for å trene med noen band rundt knærne gjør det lettere å aktivere hoftene under knebøy Kjøp metribolone, trenger bundet turer, eller gjøre hip bortføring øvelser.

6 – Sittende på lårene stedet for mellom dem Kjøp metribolone

Mens noen mennesker har benete strukturer Kjøp metribolone i bekkenet og lår for å gi rom for en god og dyp knebøy med knærne pekende rett frem, mange mennesker ikke. Hos personer som har hofter og ledd strukturerte til andre ting, vil bein før eller senere møte bein Kjøp metribolone, eller bevegelsen vil bare stoppe. Når dette skjer, har noe å gi, nemlig bekkenet ved å gå inn posterior tilt Kjøp metribolone.

Dette er alltid ledsaget av en bøyd nedre metribolone resultater del av ryggen. Det kan sikkert være andre årsaker til denne type kompensasjon, men ved å ikke flytte lårene minst litt til (ut) side, risikerer metribolone resultater du å sette korsryggen i en utsatt posisjon.

Korsryggen fleksjon er kanskje ikke så ille metribolone resultater som tidligere forkynt, men under store belastninger det best du unngå det og få knærne ut av veien metribolone resultater.

7 – Asymmetrisk Lift-Off metribolone resultater

Formålet med oppsettet før du tar metribolone for kvinner bar ut av stativet er å få stabil. Men hvor stabil kan du få når du prøver en forskjøvet holdning lift-off? Mens noen vil si veldig stabil, bør de metribolone for kvinner fleste mennesker gjør hva de kan for å være symmetrisk under forberedelse og oppsett.

Hvis du er super tight og lett metribolone for kvinner kunne skape nødvendig stivhet, er det ingen reell bekymring med en asymmetrisk lift-off. Men de fleste mennesker mangler stivhet ved metribolone for kvinner vanlig set-up, så kaster i asymmetri av hoftene under lift-off kan overføre styrker til minst spent området og forårsake problemer metribolone for kvinner.

Selvfølgelig, med mange jern i baren, er det metribolone for kvinner best å lage en god base for støtte og nærmer lift-off som det er den øverste delen av den vanlige knebøy. Elite løftere kan gjøre hva metribolone for kvinner de vil. Hvis du ser dem løft av asymmetrisk, de sannsynligvis har en grunn bak det. Hvis du ser en nybegynner eller middels metribolone for kvinner gjøre dette, er de sannsynligvis bare i en hast for å få bar ut.